Tuesday November 6th, 2018

Eindhoven Venture Capital Fund II completes its first investment

News

The newly started investment fund of ECFG, Eindhoven Venture Capital Fund II (EVCF II), has completed its first investment: Equflow in Oss. With this investment Equflow can accelerate its growth.

Full article
Monday November 5th, 2018

AAA-LUX start vestiging in Maleisië

News

AAA-LUX, een van onze participaties, actief in de verlichtingssector, start een vestiging in Maleisië. De investering is mede mogelijk gemaakt door een financiering van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (www.RvO.nl) en stelt AAA-LUX in staat om een nieuwe productiefaciliteit te openen in Klang, Maleisië. Wij zijn trots op deze mooie stap van AAA-LUX en feliciteren hen daar van harte mee!

Full article
Friday November 2nd, 2018

Intellectueel eigendom: een bonus of een malus

News

Het Intellectuele Eigendom of Intellectual Property (IP) hoort een toegevoegde waarde te zijn voor een onderneming. Dit betekent dat als je IP opbouwt en je er op termijn geld van wilt maken, er meer moet uitkomen dat erin gestopt is. Dat is nogal lastig, want IP is vaak voorsorteren op de toekomst. Lees de tips: hoe ga je om met Intellectual Property?

Full article

Meten is weten

News

Als het goed gaat met je bedrijf, voel je geen noodzaak om in je cijfers te duiken. Maar hoe voorkom je dat je te laat bent om bij te sturen? Hoe werk je toe naar continu inzicht?

Full article
Sunday September 23rd, 2018

Nieuw: investment services

News

Je bent in een participatie gestapt maar wilt niet voor alles rechtstreeks aangesproken worden. Je wilt je handen vrij hebben en niet teveel bezig zijn met administratieve of juridische zaken. Vooral bezig zijn met waar je echt energie van krijgt en waar je goed in bent. Een oplossing is om het beheer, de administratieve en juridische zaken uit te besteden: investment services.

Full article

In 9 stappen een succesvolle verkoop van je bedrijf: nu starten om in 2019 klaar te zijn

News

Je denkt aan het verkopen van je bedrijf? Ga op de stoel van de koper zitten en start nu met het verkoopproces om in 2019 klaar te zijn. In onze dagelijkse praktijk merken we dat men vaak niet in de gaten heeft wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van je bedrijf. We zetten daarom de 9 stappen voor een succesvol verkooptraject op een rijtje.

Full article

Oproep: is jouw bedrijf klaar voor de volgende groeistap?

News

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende groeistap? Het nieuwe investeringsfonds EVCFII is open! We zoeken (jonge) ondernemingen, actief in de industriële sectoren, die op basis van een onderscheidend business model snel willen doorgroeien. En die voor verdere expansie meer financiering, ervaring, hands-on support en netwerk nodig hebben.

Full article
Friday July 6th, 2018

ECFG krijgt toekenning Seed Capital regeling

News

ECFG is trots dat een bijdrage is toegezegd vanuit de Seed Capital regeling voor het Eindhoven Venture Capital Fund II door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. ECFG lanceerde dit nieuwe investeringsfonds in april. De toekenning heeft alles te maken met de nieuwe Brainport Nationale Actieagenda.

Full article
Thursday April 19th, 2018

Press release: new investment fund EVCF II will start

News

Today, the new investment fund of ECFG (Eindhoven Corporate Finance Group BV) will start: EVCF II. In the first closing round of this Eindhoven Venture Capital Fund II, fourteen investors brought in a capital of € 12 million. This fund capital can be extended to € 30 million in the upcoming 12 months. With this capital, the new fund will make 16 investments in SME-enterprises in the smart industry sector in the South-East of Brabant during the coming five years. Regional investors like the VDL Group, family office OtterBrabant Beheer and BOM Ventures are participating in the fund.

Full article

Subscribe to our newsletter

ECFG sends out an email-newsletter on a regular basis. Subscribe now and be the first to receive news and interesting articles.

Stay up to date!

Subscribe to our newsletter by filling out the form below.

One moment please...

Thanks! You are now signed up for our newsletter.