Aandacht voor je interne organisatie? Juist nú!

Juist nu, met zoveel externe onzekere factoren van buiten, is het moment én de noodzaak om naar je administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen (AO/IC) te kijken. Vaak is dit zelfs mogelijk met een geringe investering.

Administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen worden vaak onterecht gezien als bureaucratische theoretische maatregelen. Of als procedures die processen enorm vertragen en nauwelijks iets toevoegen. Niets is minder waar. AO/IC kan juist de olie in de machine zijn, mits praktisch opgezet en op de juiste wijze ingevoerd.

De kern is dat je het zodanig inricht dat het de besluitvormingsprocessen ondersteunt op basis van betrouwbare, tijdige en volledige informatie. De processen moeten hierbij onder controle zijn. Daarnaast mogen er geen financiële of materiële lekkages zijn die tot vervelende verrassingen leiden. Onze boodschap is: zorg dat je grip op de interne processen houdt. Dan beslis en stuur je sneller, zeker in deze tijden.

 

Hulp nodig?
ECFG kan je hier bij helpen. Bijvoorbeeld door een AO/IC scan uit te voeren, aandachtspunten inzichtelijk te maken, verbetervoorstellen te doen en te helpen bij het implementeren daarvan. 

Ook kunnen we helpen bij het uitwerken en inrichten van het AO.IC framework. Alles op een kosteneffectieve manier en door zeer ervaren professionals. Kijk voor meer informatie op onze pagina Business & Control of neem direct contact met ons op. Mark Bulsink ( of 06 2280 32 46) of Aron Vromans ( of 06 2952 02 59) helpen je graag.

back

Subscribe to our newsletter

ECFG sends out an email-newsletter on a regular basis. Subscribe now and be the first to receive news and interesting articles.

Stay up to date!

Subscribe to our newsletter by filling out the form below.

One moment please...

Thanks! You are now signed up for our newsletter.