ECFG begeleidt verkoop International Compliance Partners

ECFG heeft de verkoop van International Compliance Partners (ICP) aan Delta Capita mogen begeleiden. We zijn trots op weer een mooie deal!

 

Over ICP

ICP is een expert op het gebied van know your customer, customer due diligence en risk & compliance. ICP heeft ruim 12 jaar ervaring in compliance, auditing & consultancy, daarnaast in leren en ontwikkelen vanuit haar eigen KYC Academy. Het expertisebureau is gevestigd in Nederland en België en heeft een uitstekende staat van dienst bij financiële instellingen.

 

Over Delta Capita

Delta Capita, een wereldwijde leverancier van managed services, technologische oplossingen en consulting, neemt International Compliance Partners (ICP) over. De overname stelt Delta Capita in staat om haar klantenbereik in de financiële dienstverlening in de Benelux verder uit te breiden. Daarnaast om de groei te versnellen door de ontwikkeling van innovatieve proposities met geavanceerde technologie.

 

Lees het persbericht.

back

Subscribe to our newsletter

ECFG sends out an email-newsletter on a regular basis. Subscribe now and be the first to receive news and interesting articles.

Stay up to date!

Subscribe to our newsletter by filling out the form below.

One moment please...

Thanks! You are now signed up for our newsletter.