8 oktober

Even voorstellen: Tanya Bakker

Regelmatig introduceren we een van de ECFG-collega’s. Dit keer Tanya Bakker, senior adviseur duurzaamheid. Lees hier meer over Tanya:

Verder lezen...
23 september

ECFG begeleidt investering Dytter

Het Nederlandse investeringsfonds Health Investment Partners (HIP) investeert in Dytter, een online platform dat zorgverleners matcht met zorgorganisaties. ECFG heeft dit proces van kop tot staart begeleid; van voorbereiding tot de selectie van investeerders tot en met de begeleiding bij de transactie zelf.

Verder lezen...
17 september

EVCF II’s eerste participatie Equflow overgenomen door Saint-Gobain Life Sciences

Eindhoven Venture Capital Fund II (EVCFII) investeerde in 2018 in Equflow zodat het bedrijf kon opschalen en de beoogde groei kon maken. Dat is gelukt. Nu heeft Saint-Gobain Life Sciences de overname aangekondigd van Equflow.

Verder lezen...
1 september

ECFG begeleidt overname Rodenburg ICT Solutions door Promax

ECFG hecht veel waarde aan duurzame relaties. Promax is een voorbeeld van zo’n relatie. We zijn dan ook trots hen te mogen begeleiden bij groei.

Verder lezen...
30 augustus

ECFG gaat verhuizen

Vanaf 1 september ontvangen wij u graag op ons nieuwe adres: Vestdijk 57a, 5611 CA in Eindhoven. Wellicht beter bekend als het gebouw van De Lage Landen.

Verder lezen...
23 augustus

Voor elkaar, door elkaar

ECFG verhuist naar de Vestdijk 57a in Eindhoven. EVCF II investeerder Johan Martens hielp bij de zoektocht naar de nieuwe locatie. En met succes!

Verder lezen...
30 juli

Persbericht: Eindhoven Venture Capital Fund II investeert in Greentom

Ons fonds EVCF II investeert in de duurzame kinderwagens van Greentom. Lees hier het persbericht.

Verder lezen...
18 juni

ECFG werkt met Promax

Hoe leuk is het wanneer je als referentie mag dienen bij een klant? Promax stond eerder centraal in onze eigen klantcase en nu staan we in de persoon van onze office manager Helmy als klant op hún vernieuwde website.

Verder lezen...
18 juni

Vroegefasefinanciering en Innovatiekrediet

Er bestaan diverse stimuleringsmaatregelen om technische ontwikkelingen mogelijk te maken. Lees meer over de mogelijkheden, voordelen en voorwaarden van het Innovatiekrediet en de Vroegefasefinanciering.

Verder lezen...

Archive

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!