20 december

Overheid investeert 35 miljard extra in klimaatmaatregelen, ECFG investeert mee!

Het kabinet belooft de komende tien jaar 35 miljard euro uit te trekken voor klimaatmaatregelen, om zodoende Nederland klaar te stomen voor de toekomst. Ook bij ECFG zetten we mooie stappen in de goede richting. We investeren graag in bedrijven die met high-tech oplossingen een steentje bijdragen aan een meer duurzame wereld.

Verder lezen...
29 november

SDG Quickscan: De invloed van duurzaamheidsprestatie op de toekomst van de onderneming

Organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen blijken op lange termijn betere (bedrijfs)resultaten halen dan organisaties die dat niet doen. De door ECFG ontwikkelde SDG Quick Scan brengt in kaart hoe bedrijven op het gebied van duurzaamheid scoren en waar kansen liggen.

Verder lezen...
25 november

Even voorstellen: Tim Snijders

Regelmatig introduceren we een van de ECFG-collega’s. Dit keer Tim Snijders, analyst. Lees hier meer over Tim:

Verder lezen...
27 oktober

ECFG begeleidt overname CMNTY

Onze participatie van het eerste uur, CMNTY, is overgenomen door MarketResponse International Group (MRIG, handelend onder de naam UmbrellaBrand Group). Met deze overname is een belangrijke strategische stap gezet in de richting van een gezamenlijk wereldwijd opererend (software-)bureau voor online en offline marktonderzoek.

Verder lezen...
8 oktober

Even voorstellen: Tanya Bakker

Regelmatig introduceren we een van de ECFG-collega’s. Dit keer Tanya Bakker, senior adviseur duurzaamheid. Lees hier meer over Tanya:

Verder lezen...
23 september

ECFG begeleidt investering Dytter

Het Nederlandse investeringsfonds Health Investment Partners (HIP) investeert in Dytter, een online platform dat zorgverleners matcht met zorgorganisaties. ECFG heeft dit proces van kop tot staart begeleid; van voorbereiding tot de selectie van investeerders tot en met de begeleiding bij de transactie zelf.

Verder lezen...
17 september

EVCF II’s eerste participatie Equflow overgenomen door Saint-Gobain Life Sciences

Eindhoven Venture Capital Fund II (EVCFII) investeerde in 2018 in Equflow zodat het bedrijf kon opschalen en de beoogde groei kon maken. Dat is gelukt. Nu heeft Saint-Gobain Life Sciences de overname aangekondigd van Equflow.

Verder lezen...
1 september

ECFG begeleidt overname Rodenburg ICT Solutions door Promax

ECFG hecht veel waarde aan duurzame relaties. Promax is een voorbeeld van zo’n relatie. We zijn dan ook trots hen te mogen begeleiden bij groei.

Verder lezen...
30 augustus

ECFG gaat verhuizen

Vanaf 1 september ontvangen wij u graag op ons nieuwe adres: Vestdijk 57a, 5611 CA in Eindhoven. Wellicht beter bekend als het gebouw van De Lage Landen.

Verder lezen...

Archive

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!