19 mei

De invloed van corona op het klimaat

In dit artikel gaan we in op de invloed van corona op het klimaat. Je leest ook over hoe ECFG omgaat met energietransitie en hoe we je kunnen helpen de kansen op dit vlak te benutten.

Verder lezen...
19 mei

Nieuws over onze participaties

Lees hier nieuwswaardige feiten van een aantal van onze participaties.

Verder lezen...
19 mei

Even ECFG voorstellen: Helmy van Kollenburg

We introduceren graag alle ECFG-collega’s. Dit keer Helmy van Kollenburg, sinds februari onze officemanager.

Verder lezen...
19 mei

Aandacht voor je interne organisatie? Juist nú!

Juist nu is het moment én de noodzaak om naar je administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen (AO/IC) te kijken. Vaak is dit zelfs mogelijk met een geringe investering. Hou grip op je interne processen, dan beslis en stuur je sneller.

Verder lezen...
27 april

Persbericht: Eindhovens investeringsfonds investeert onverminderd verder

Investeringsfonds EVCF II is ook in deze coronatijd op zoek naar bedrijven die een volgende groeistap willen maken. EVCF II is een fonds van ECFG, die investeert in innovatieve MKB-ondernemingen in het business-to-business segment.

Verder lezen...
25 april

Corona-OverbruggingsLening aanvragen vanaf 29 april

Vanaf woensdag 29 april 9.00 uur kunnen startups, scale-ups en innovatieve MKB’ers een Corona-OverbruggingsLening (COL) aanvragen. Lees verder voor meer informatie, de criteria en wat je moet aanleveren bij de aanvraag.

Verder lezen...
21 maart

Corona & de aanpak van ECFG

Het lijkt misschien heel voor de hand liggend, maar volgens ons is de eenvoudige – en tegelijkertijd ook bijzonder complexe – sleutel tot het omgaan met de strijd tegen het Coronavirus om anders te denken.

Verder lezen...
21 maart

Energietransitie: verplichting of kans?

Hoe staan we er nu echt voor in de energietransitie? Lees het in dit artikel. Het is voor ECFG duidelijk een onderwerp waar we ons de komende jaren meer en meer mee bezig gaan houden.

Verder lezen...
21 maart

Participatie CMNTY gaat samenwerking aan met Dynata

CMNTY, participatie van ons eerste fonds EVCF I, gaat een bijzondere samenwerking aan met Dynata in de weg naar verdergaande internationalisering. Daar zijn we trots op! Lees het persbericht.

Verder lezen...

Archive

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!