ECFG krijgt toekenning Seed Capital regeling

ECFG is trots dat een bijdrage is toegezegd vanuit de Seed Capital regeling voor het Eindhoven Venture Capital Fund II (EVCFII). Met de Seed Capital regeling ondersteunt de overheid innovatieve ondernemingen op technologisch en creatief gebied bij het verkrijgen van risicokapitaal. Het maximale bedrag is toegekend waardoor het EVCFII-fonds nu al € 18 miljoen bevat. Klik hier voor een totaaloverzicht van alle Seedfondsen. Door deze bijdrage kan een betere spreiding in de portefeuille gerealiseerd worden. Overigens staat het fonds nog open voor nieuwe investeerders tot 1 juli 2019.

 

ECFG lanceerde het nieuwe investeringsfonds EVCFII in april van dit jaar. Het nieuwe fonds zal de komende vijf jaar zestien investeringen doen in MKB-bedrijven in Zuidoost-Brabant in de smart industry-sector.

 

De toekenning heeft alles te maken met de Brainport Nationale Actieagenda, die het kabinet vrijdag 6 juli samen met Brainport Eindhoven en de Provincie Noord-Brabant heeft uitgebracht. Deze actieagenda ondersteunt de kennisintensieve maakindustrie, door samen te investeren in nieuwe technologieën en door het vestigingsklimaat van de regio te verbeteren.

 

Wil je meer weten over dit fonds, neem dan contact met ons op.

back

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!