EVCF II participatie CytoSMART Technologies overgenomen door Axion BioSystems

Eindhoven Venture Capital Fund II (EVCF II) heeft in 2019 geïnvesteerd in CytoSMART Technologies, gevestigd in Eindhoven, om de productontwikkeling en ambities van het bedrijf te financieren. Sindsdien is het bedrijf gegroeid naar meer dan 50 werknemers en heeft het met succes een aantal nieuwe innovatieve producten op de markt van life sciences tools gelanceerd.

Wij laten hierbij graag weten dat Axion BioSystems, een in de VS gevestigd toonaangevend bedrijf op het gebied van life sciences tools dat zich richt op geavanceerde live-cell assay systemen, op 21 maart 2022 CytoSMART Technologies heeft overgenomen. Beide bedrijven zien grote synergiën om samen verdere groei te versnellen.

“Met de middelen en ervaring van Axion kijken we ernaar uit om onze marktgroei en productinnovatie te versnellen” aldus Joffry Maltha, CEO van CytoSMART Technologies

Wij bedanken Joffry Maltha en Jan-Willem van Bree voor de mooie samenwerking in de afgelopen jaren en wensen ze heel veel succes in deze nieuwe fase!

Voor meer informatie kun je terecht op de website van CytoSMART Technologies.

back

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!