Even ECFG voorstellen: Aron Vromans

We stellen de ECFG-adviseurs graag aan je voor. We starten met een van onze nieuwste aanwinsten: Aron Vromans.

Even voorstellen
Ik ben Aron Vromans, 42 jaar en woon in Tilburg. Op 1 maart dit jaar ben ik alweer 12,5 jaar getrouwd met Karen met wie ik twee dochters heb van 6, een tweeling dus. Wat ik belangrijk vind in het leven zijn dingen ontdekken en beleven, zowel zakelijk als privé. Dat uit zich o.a. in onze reizen. Zo zijn we met de kinderen in Canada, Zuid Afrika, Mexico en Polen geweest. Maar ook door dingen echt te doen waar je vroeger van droomde. Denk bijvoorbeeld aan parachutespringen, of het halen van mijn motorrijbewijs.

Ik heb HEAO bedrijfseconomie gestudeerd in Den Bosch. Later heb ik in combinatie met werk aan de Erasmus bedrijfseconomie gestudeerd. Tot slot heb ik bij Tias een postdoc Executive Master in Finance gedaan.

Intussen ben ik dus al zo’n 20 jaar aan het werk. Onder andere heb ik gewerkt bij Arthur Andersen, waar ik verschillende mooie interim projecten heb mogen doen als consultant. Dat was een mooie leerschool. Ook heb ik 10 jaar bij ZLTO gewerkt als investeringsmanager. Ik was daar verantwoordelijk voor 7 van de 8 participaties. Ook heb ik bij BDO gewerkt als consultant.

Hoe lang ben je aan ECFG verbonden en waarvoor kun je vooral bij jou aankloppen?
Vanaf 1 oktober vorig jaar ben ik aan ECFG verbonden. Ik doe diverse opdrachten, die onder andere te maken hebben met strategiebepaling & business development, financial planning & business control en bedrijfswaarderingen. Tevens zit ik als investment manager in het investment team (samen met Hans en Ruben) voor ECFG Venture Capital BV.

Waar ben je trots op?
Naast mijn gezin uiteraard, ben ik trots op verschillende projecten die ik de afgelopen jaren heb mogen doen. Ik heb onder andere een complexe financiële herstructurering mogen uitvoeren bij een ICT-bedrijf. Er was een gevoelige situatie ontstaan tussen de huidige en vorige directie en de verschillende aandeelhouders. Het bedrijf maakte verliezen en het geld was opgeraakt. Naast de financiële herstructurering is het ook gelukt om de relatie onderling weer te herstellen. Hierdoor kwam er weer een motivatie om er gezamenlijk voor te gaan en is het bedrijf winstgevend geworden.

Wat is je motto?
Kansen creëer je zelf, ook door daar soms advies bij te vragen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen succes, maar dat wil niet zeggen dat je geen hulp moet inschakelen. Neem initiatief en blijf niet met je problemen rondlopen. Een succesvolle ondernemer weet ook waar hij niet goed in is!

back

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!