Even ECFG voorstellen: Mark Bulsink

We stellen graag de ECFG-collega’s aan je voor. Dit keer Mark Bulsink.

 

Mark Bulsink

Even voorstellen
Mijn naam is Mark Bulsink, ik ben geboren in Geldrop in 1965. Mijn jeugd heb ik deels in Nijmegen doorgebracht en ben daarna weer naar Geldrop gekomen, wat mijn huidige woonplaats is. Ik ben gestart op de Mavo, na 1 jaar doorgestroomd naar de Havo en vervolgens naar het VWO. Ik heb in Eindhoven HEAO Bedrijfseconomie gestudeerd en ben aansluitend bij Philips gaan werken in een Management Development programma. Ik heb 10 jaar bij Philips gewerkt in 5 verschillende (internationale) functies. Daar heb ik ook mijn post-controllers opleiding gedaan. Vervolgens heb ik financieel management posities vervuld bij diverse internationale ondernemingen van diverse omvang en in verschillende fases in de levenscyclus, zoals Simac en ASML, maar ook start-ups en scale ups. Ook ben ik mede eigenaar van een onderneming geweest.

Vanaf mijn vroege jeugd ben ik fanatiek ruiter geweest, maar na een heftig ongeval in 2000 ben ik daar mee gestopt. Ik ben me sindsdien volledig op fitness gaan richten, de sport die ik inmiddels al 36 jaar beoefen en wat lang mijn 2e sport was. Verder reis ik graag en heb ik zowel zakelijk als privé al veel van de wereld mogen zien. Uiteraard ben ik graag met familie en vrienden, hou ervan om goede restaurants te ontdekken, hou van muziek, ben graag in de natuur en verken graag steden.
Hoe lang ben je aan ECFG verbonden en waarvoor kun je vooral bij jou aankloppen?
In juli 2019 ben ik bij ECFG aan boord gekomen bij Finance & Growth. Ik richt me daar als interim CFO op participaties van ECFG waar behoefte aan ondersteuning is. Echter, daarbij beperk ik me niet enkel tot de participaties van ECFG. Daarnaast ben ik bezig om de toekomstige propositie van ECFG op het gebied van (interim) Business & Control vorm te geven, waarover in een latere nieuwsbrief meer.

Waar ben je trots op?
In mijn ruim 30-jarige internationale carrière heb ik een enorme verscheidenheid aan ervaringen en mooie uitdagingen mogen opdoen. Ik besef mij inmiddels dat dit vrij uniek is in vergelijking tot anderen. Dat maakt dat ik nu zeer breed inzetbaar ben en niet zomaar voor één gat te vangen ben.

Wat is je motto?
Ik heb meerdere motto’s, maar een paar belangrijke zijn toch wel: ‘denk en handel alsof het je eigen bedrijf is’ en ‘de dag dat ik me niet meer verbaas over wat ik zie en meemaak, is de dag dat ik verder moet kijken’.

back

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!