Even ECFG voorstellen: Philip Beaufort

We introduceren graag alle ECFG-collega’s. Dit keer onze nieuwe aanwinst Philip Beaufort.

Even voorstellen 
Ik ben Philip Beaufort, 22 jaar en geboren in Helmond. Ik woon in Tilburg. Ik heb mijn Bachelor Economie en Bedrijfseconomie afgerond aan Tilburg University en eind oktober van dit jaar ook de Master Finance. Daarnaast ben ik begonnen aan een post-master om mijn eerstegraads lesbevoegdheid te halen.  

Mijn hobby’s zijn veelal sport gerelateerd. Ik heb heel mijn leven gevoetbald, getennist en squash nu veel. Bovendien kijk ik graag films en ben ik erg geïnteresseerd in geografie. Vanuit daar komt ook mijn interesse in verre reizen. 

Hoe lang ben je aan ECFG verbonden en waarvoor kun je vooral bij jou aankloppen? 

Ik ben verbonden aan ECFG sinds augustus dit jaar. Ik ben begonnen als starter in de functie van analist, waardoor ik vooral ervaring op doe op het gebied van marktanalyses en het opbouwen van investeringsmemoranda. 

Waar ben je trots op? 

Ik kan in mijn werkverleden nog niet terugkijken op echte hoogtepunten, gezien de beperkte tijd die ik bezig ben. Wat betreft mijn studie ben ik ontzettend trots dat ik al mijn vakken nominaal gehaald heb, waardoor ik op relatief jonge leeftijd al klaar ben om de arbeidsmarkt te betreden. 

Wat is je motto? 

Wees origineel en open-minded. Sta open voor anderen en vorm daarbij je eigen perspectief. Zoals Frank Zappa het mooi verwoordde: “Your mind is like a parachute, it only works when it’s open!”.  

back

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!