Even ECFG voorstellen: Silvia Dekkers

We stellen graag alle ECFG-collega’s aan je voor. Dit keer Silvia Dekkers, onze marketing & communicatieprofessional.

Even voorstellen

Ik ben Silvia Dekkers, 44 jaar, geboren in Breda en alweer ruim 10 wonend in Lommel, net over de grens in België. Ik woon daar samen met Ed en onze kat. In mijn vrije tijd zie je mij vooral op een paard, achter een drumstel, met een goed glas wijn in mijn hand en wandelend. Ik kom uit een klein en warm nestje waar mijn ouders mij een onbezorgde jeugd hebben gegeven. Mijn studietijd heb ik doorgebracht in Nijmegen waar ik Communicatiewetenschap heb gestudeerd. Na mijn studie ben ik terug gegaan naar Breda en uiteindelijk voor de liefde verhuisd naar Lommel. Ik werk al ruim 20 jaar primair in de financiële en zakelijke dienstverlening, denk aan Rabobank, Van Lanschot en BDO accountants. Zo’n 2,5 jaar geleden ben ik gestart als zelfstandige en ik heb al heel wat mooie opdrachten mogen doen.

Hoe lang ben je aan ECFG verbonden en waarvoor kun je vooral bij jou aankloppen?

ECFG was mijn tweede en nog altijd trouwe opdrachtgever waar ik al twee jaar elke week te vinden ben. Ik ben een generalist op het gebied van marketing, communicatie en sales in B2B. Je zet mij vooral in m’n kracht als ik met ondernemers kan sparren, constructief kritische vragen mag stellen, als het over de lange termijn, positionering en leadgeneratie gaat.

Waar ben je trots op?

Mijn beslissing om voor mezelf te beginnen is iets waar ik trots op ben. Ik heb een vliegende start kunnen maken en ben iedereen dankbaar die daar een bijdrage aan heeft geleverd.

Wat is je motto?

Ik heb meerdere credo’s waar ik naar probeer te leven:

  • Normaal = saai. Klinkt misschien een beetje raar, maar het leven is te kort om alles – inclusief jezelf – te serieus te nemen. Ik mag graag hard werken maar vind het ook belangrijk om bewust te leven en veel te lachen. Waar iedereen links gaat, ga ik graag rechts.
  • Pak de regie. Als je iets graag wilt of juist niet meer wilt, regel het dan. Je kunt veel zelf of door hulp in te schakelen; ‘dat kan niet’ komt zelden in mijn woordenboek voor.
back

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!