Oproep: is jouw bedrijf klaar voor de volgende groeistap?

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende groeistap? Ons nieuwe investeringsfonds Eindhoven Venture Capital Fund II (EVCFII) is namelijk open!

 

In april lanceerden we EVCFII. Dit fonds heeft € 18 miljoen aan investeringskapitaal beschikbaar en kan de komende maanden nog worden uitgebreid naar € 30 miljoen. Met dit geld doet het fonds de komende vijf jaar zestien investeringen in MKB-bedrijven in de smart industry-sector in Zuid-Oost Brabant. Hiervoor zijn we op zoek naar bedrijven die samen met ons de volgende groeistap willen maken. 

 

Wie zoeken we?
We zoeken (jonge) ondernemingen, actief in de industriële sectoren, die op basis van een onderscheidend business model snel willen doorgroeien. Je bedrijf is de start-upfase ontgroeid en heeft zich bewezen. Maar voor verdere expansie is meer financiering, ervaring, hands-on support en netwerk nodig. EVCF II neemt een minderheidsbelang (eventueel in combinatie met leningen) en stelt daarnaast actief kennis en ervaring ter beschikking om samen die groeistap te maken. De belangrijkste criteria op een rijtje:

  • Circa € 1.000k omzet
  • Circa 10 FTE
  • Actief in de industriële sectoren (inclusief high-tech, ICT, agro)
  • Bewezen product, markt en business model


Waarom?
Het doel van EVCF II is om bedrijven in het technologische ecosysteem van de regio te laten groeien. Het is onze overtuiging dat wij ‘schouder-aan-schouder’ met de ondernemer het bedrijf kunnen laten groeien op alle vlakken. Het gaat niet alleen om geld, maar ook om kennis, netwerk en ervaring. Zo zorgen we samen voor echte meerwaarde.

 

Interesse?
Denk je dat jouw bedrijf in aanmerking komt voor een investering vanuit ECFG Venture Capital of wil je meer weten? Neem contact op met Ruben Baijens via of 06 250 51 541 of met Hans Bloemen via of 06 516 15 425.

back

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!