Uitnodiging Masterclass Investeren: hoe vind je de balans tussen risico en reward?

Voorheen was je wellicht zelf ondernemer en nu wil je andere ondernemers helpen o.a. door te investeren. Je wilt je vooral bezig houden met waar je echt energie van krijgt en waar je goed in bent. Je hebt nog niet zoveel ervaring met investeren en je wilt (financiële) teleurstellingen voorkomen. Maar waar begin je als je wilt investeren? Hoe moet je kijken naar een bedrijf en wanneer is het de investering waard?

Programma masterclass investeren
We delen graag onze kennis en bieden daarom over dit onderwerp een masterclass aan. Relevante onderwerpen passeren de revue. Denk hierbij aan vertrouwen en de persoonlijke klik, financiering, waardebepaling en onderhandeling, due diligence en de overeenkomst. Maar vooral ook praktische voorbeelden en tips. Je gaat naar huis met concrete aandachtspunten en een dosis nieuwe inspiratie.

We delen niet alleen graag onze kennis maar ook ons netwerk. We sluiten de masterclass daarom af met een borrel.

Wie, wanneer en waar?
De masterclass is kleinschalig (maximaal 15 deelnemers) en gericht op informal investors in innovatief MKB. De masterclass vindt plaats op woensdag 13 februari 2019 van 14.30 tot 18.00 uur in Eindhoven. Deelname is kosteloos.

Schrijf je in
Neem voor meer informatie contact op met Hans Bloemen via of via 06 516 15 425 of Ruben Baijens via of 06 250 51 541. Of schijf je direct in via een van deze twee e-mailadressen, want het aantal plaatsen is beperkt!

back

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!