Investment Services gaat een stap verder

Sinds kort bieden we bij ECFG onze Investment Services ook op interimbasis aan. Het is nieuw en eigenlijk ook weer niet. Meerdere adviseurs hebben in het verleden veel interim klussen gedaan. We worden regelmatig door klanten gevraagd of we ze kunnen helpen. We laten hiermee zien dat wij hands-on zijn en snel op een rijdende trein kunnen springen. We hebben daarom besloten om het werk ‘op locatie’ in ons dienstenpakket te implementeren.

Voorbeeld: fondsbeheerder
Ifrensly Mathilda, een van onze analisten die al jaren bij ECFG werkt, doet op dit moment een mooie klus. ‘Sinds november 2020 werk ik voor een klant als fondsbeheerder. Ik zorg voor het beheren van het portfolio, namelijk het beheer van leningen en investeringen. Ook behandel ik verzoeken voor het uitbetalen van tranches van geldleningen en verbind ik ondernemers met externe investeerders. Tot slot doe ik de voorbereiding voor de overname van valorisatiefondsen. Normaal is het de bedoeling om twee keer per week bij de opdrachtgever op kantoor te werken. Op dit moment is dat niet mogelijk en dus vindt alles op afstand en via Teams plaats.’

Win-win
Met deze dienst helpen we niet alleen onze klant met externe capaciteit. Onze mensen vinden het ook heel leuk om te doen. Ifrensly: ‘Het is super leuk werk en heel leerzaam. Ik werk met diverse ondernemers en leer weer bij over hele nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast kom ik met veel mensen in contact en dat is goed voor het uitbreiden van mijn netwerk. Onder andere door dit werk heb ik besloten om me verder te ontwikkelen in mijn rol als investment analyst / investmentmanager. Ik ga een CFA-traject volgen: een Chartered Financial Analyst course. Mooi toch!’

Voordelen van het inhuren van een ECFG-adviseur op locatie
Heb je tijdelijk capaciteit tekort en overweeg je om hiervoor bij ECFG aan te kloppen? Een paar voordelen op een rijtje:

  • we brengen tijdelijk brede kennis en expertise aan boord
  • we helpen jou om de ideale vaste kracht te vinden en denken mee over de invulling van de opdracht
  • we brengen een frisse en pragmatische blik in je organisatie
  • je maakt gebruik van ons brede netwerk, we zijn sterk in het maken van verbinding

Neem vrijblijvend contact op met Ruben Baijens via of 06 250 51 541 of met Hans Bloemen via of 06 516 15 425.

back

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!