ECFG begeleidt verkoop International Compliance Partners

ECFG heeft de verkoop van International Compliance Partners (ICP) aan Delta Capita mogen begeleiden. We zijn trots op weer een mooie deal!

 

Over ICP

ICP is een expert op het gebied van know your customer, customer due diligence en risk & compliance. ICP heeft ruim 12 jaar ervaring in compliance, auditing & consultancy, daarnaast in leren en ontwikkelen vanuit haar eigen KYC Academy. Het expertisebureau is gevestigd in Nederland en België en heeft een uitstekende staat van dienst bij financiële instellingen.

 

Over Delta Capita

Delta Capita, een wereldwijde leverancier van managed services, technologische oplossingen en consulting, neemt International Compliance Partners (ICP) over. De overname stelt Delta Capita in staat om haar klantenbereik in de financiële dienstverlening in de Benelux verder uit te breiden. Daarnaast om de groei te versnellen door de ontwikkeling van innovatieve proposities met geavanceerde technologie.

 

Lees het persbericht.

back

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!