Even ECFG voorstellen: Helmy van Kollenburg

We introduceren graag alle ECFG-collega’s. Dit keer Helmy van Kollenburg, sinds februari onze officemanager.

Even voorstellen

Ik ben Helmy van Kollenburg, 52 jaar geleden geboren in het mooie Oirschot en woonachtig in Schijndel. Inmiddels werk ik ruim 13 jaar in het Brabantse, maar daarvoor heb ik lange tijd bij 3M Nederland gewerkt, waarvan het hoofdkantoor destijds in Zoeterwoude zat. Ik ben daar begonnen in sales en in de loop van de jaren ben ik doorgegroeid naar een combinatiefunctie sales/marketing. In deze periode heb ik ook mijn NIMA A+B gehaald en is een passie voor alles wat met marketingcommunicatie en klantbeleving te maken heeft ontstaan. Na een aantal jaren begonnen de files me op te breken en heb ik een radicale switch gemaakt door een baan als officemanager bij een accountantskantoor in Sint-Oedenrode te accepteren. Daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik hou er van om dingen te regelen, te zien waar processen beter kunnen en deze verbeteringen vervolgens te implementeren. Onlangs ben ik de uitdaging aangegaan om het officemanagement bij ECFG vorm te gaan geven. 

 

Hoe lang ben je aan ECFG verbonden en waarvoor kun je vooral bij jou aankloppen?

Ik ben dus nog niet zo lang aan ECFG verbonden, per 1 februari ben ik in dienst gekomen in de rol van officemanager. Het is mijn taak alle processen die niet direct inhoudelijk met het begeleidings- en advieswerk te maken hebben zo optimaal mogelijk te structureren en in te richten. Zo kunnen mijn collega’s zich volledig op onze klanten focussen, met een soepel draaiende backoffice om op terug te vallen. Door mijn inlevingsvermogen en commerciële achtergrond ben ik goed in staat om me, vanuit een niet-vakinhoudelijke rol, te verplaatsen in de klant en een goed beeld te vormen van wat we als organisatie kunnen doen om de klantbeleving zo positief mogelijk te maken. Natuurlijk is er nog een heleboel te leren, maar het begin is gemaakt en ik heb ontzettend veel zin om het verder uit te bouwen. ECFG is een professionele club, waar hard wordt gewerkt, waar iedereen elkaar scherp houdt maar waar ook voldoende ruimte is voor een praatje of een grap tussendoor. Ik ben er trots op deel te mogen uitmaken van dit mooie team!


Waar ben je trots op?

Er zijn heel veel dingen, groot en klein, privé en zakelijk, waar ik met veel plezier en ook veel trots op terugkijk. Al deze ervaringen hebben een stukje ‘wijsheid’ meegegeven, waar ik elke dag opnieuw weer dankbaar gebruik van maak.

 

Wat is je motto?

Als je dat aan mijn jongens vraagt, weet ik zeker dat ze zeggen: ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. Dat zeg ik namelijk vaak en ik geloof daar ook heilig in. Luister écht naar een ander, stel jezelf open, leer elke dag van de mensen om je heen. Dat helpt je om zowel zakelijk als privé een positief gevoel te geven en te krijgen!

back

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!