Uitvoeren van waardering

Er zijn bepaalde momenten waarop je wilt weten wat je bedrijf waard is. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe investeerder, of er vindt binnenkort een overdracht plaats binnen het (familie-)bedrijf. Of je overweegt de verkoop van je bedrijf, dan wil je naast het verkoopklaar maken ook de waarde bepalen om te weten waar je vanuit mag gaan.

 

Naar de toekomst kijken; niet alleen naar het verleden

In welke situatie je je ook bevindt, je wilt goed voorbereid zijn, weten waar je aan toe bent. Het lastige is dat er oneindig veel methoden zijn om te waarderen. Het is geen absolute wetenschap. En je wilt niet alleen kijken naar cijfers die over het verleden gaan, maar ook iets zeggen over de toekomst. Juist daarom is het van belang om zo nauwkeurig mogelijk de waardering uit te voeren. ECFG kan je hierbij helpen. Wij kijken naar het totale plaatje, waarbij we verder kijken dan alleen de historische resultaten.

 

Bandbreedte

Bij ECFG werken we daarom met een bandbreedte. Deze is ingegeven vanuit verschillende facetten. En zo objectief mogelijk onderbouwd, onder andere vanuit externe bronnen. We maken gebruik van historische gegevens, toekomstverwachtingen, marktgegevens en marktverwachting. Door meerdere methodieken te combineren, krijgen we een goede indicatie. Het is een handson manier om tot een realistische waardering te komen. We hebben al vele waarderingen volgens onze methode uitgevoerd.

 

Kun je hulp gebruiken?
Wil je weten wat je bedrijf waard is? We voeren graag een waardering voor je uit. We helpen je graag. Neem contact op met Aron Vromans via 06 295 20 259 of of met Hubert Bosch via 06 466 06 841 of .

back

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ECFG geeft met enige regelmaat een nieuwsbrief uit. Schrijf je nu in om nieuws en interessante artikelen als eerste te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Vul het onderstaande formulier in

Een moment alsjeblieft...

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!