ECFG bestaat 15 jaar!

Dit jaar is het maar liefst 15 jaar geleden dat Hans Bloemen en Ruben Baijens ECFG oprichtten, vanuit de ambitie om regionaal ondernemerschap, netwerk en kapitaal via een professionele organisatie beschikbaar te maken voor nieuw en jong kansrijk ondernemerschap in de Brainport regio.

Nu, zo’n 15 jaar na de opstart, zitten we midden in de oprichting van ons derde fonds. We hebben in de afgelopen periode vele jonge bedrijven helpen groeien, met onze investeringen maar ook door het faciliteren van waardevolle netwerkverbindingen met onze investeerders-achterban. In onze adviespraktijk hebben we talloze ondernemers geadviseerd in uiteenlopende finance-vraagstukken en succesvolle bedrijfsovernames gerealiseerd. Kortom: we kijken terug op een geweldige tijd, waarin we enorm veel hebben gedaan en geleerd.

 

Maar wat van de afgelopen periode vooral blijft hangen zijn de vele mooie ontmoetingen met bevlogen ondernemers, enthousiaste investeerders en deskundige collega’s en vakgenoten. Zij zijn het die de reis elke dag opnieuw de moeite waard maken en zorgen dat we enorm uitkijken naar alle mooie dingen die nog in het verschiet liggen.

Ons jubileumjaar 2024 willen we dan ook
graag met jou vieren!

Op 19 juni 2024 ben je van harte welkom op onze jubileumborrel bij Restaurant Fifth in Eindhoven.
Inloop vanaf 15.30 uur, aanvang 16.00 uur.
Verdere informatie over het programma volgt.

Aanmelden kan via onderstaande button of
via 15jaar@ecfg.nl