ECFG bestaat 15 jaar!

Dit jaar is het maar liefst 15 jaar geleden dat Hans Bloemen en Ruben Baijens ECFG hebben opgericht, vanuit de ambitie om regionaal ondernemerschap, netwerk en kapitaal via een professionele organisatie beschikbaar te maken voor nieuw en jong kansrijk ondernemerschap in de Brainport regio.

Nu, zo’n 15 jaar na de opstart, zitten we midden in de oprichting van ons derde fonds. We hebben in de afgelopen periode vele jonge bedrijven helpen groeien, met onze investeringen maar ook door het faciliteren van waardevolle netwerkverbindingen met onze investeerders-achterban. In onze adviespraktijk hebben we talloze ondernemers geadviseerd in uiteenlopende finance-vraagstukken en succesvolle bedrijfsovernames gerealiseerd. Kortom: we kijken terug op een geweldige tijd, waarin we enorm veel hebben gedaan en geleerd.

Maar wat van de afgelopen periode vooral blijft hangen zijn de vele mooie ontmoetingen met bevlogen ondernemers, enthousiaste investeerders en deskundige collega’s en vakgenoten. Zij zijn het die de reis elke dag opnieuw de moeite waard maken en zorgen dat we enorm uitkijken naar alle mooie dingen die nog in het verschiet liggen.

Ons jubileumjaar 2024 willen we graag met jou vieren!

Op 19 juni 2024 ben je van harte welkom op onze jubileumborrel bij Restaurant Fifth aan de Gasfabriek 5 in Eindhoven. De inloop is vanaf 15.30 uur, om 16.00 uur start het programma in zaal The Stage.

We zullen stilstaan bij 15 jaar ECFG, bij lief en leed in de Brainport regio, bij opstartperikelen, bijzondere ervaringen en mooie successen! Daarna maken we het podium vrij voor niemand minder dan MINDF*UCK’er Victor Mids. Met zijn unieke en onverklaarbare ‘neuromagic’ illusies verbaasde Victor al vele bekende en onbekende Nederlanders en op 19 juni geeft hij ons een kijkje in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt.

Rond de klok van 17.00 uur verplaatsen we ons naar The Bar, waar drankjes, hapjes, een special guest en vooral goed gezelschap gaan zorgen voor een gezellig borrelmoment!

We kijken er naar uit om op 19 juni het glas met je te heffen!

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

 

    Ik meld mij aan