ECFG gaat verhuizen

Nieuws 30 augustus 2021 • 5:50

Vanaf 1 september ontvangen wij je graag op ons nieuwe adres: Vestdijk 57a, 5611 CA in Eindhoven. Wellicht beter bekend als het gebouw van De Lage Landen. Onze kantoren bevinden zich op de 3e verdieping van de achterste kantoorvleugel, gebouw Genius.
Je kunt parkeren op het parkeerdek van De Lage Landen (ingang Kanaalstraat).

We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen van onze verhuizing naar een nieuwe locatie, waar we onze groeiambities de ruimte kunnen geven. Letterlijk en figuurlijk – in de grote open kantoortuin of een van de cooperation- of stilteruimtes. Deze plek biedt ons alle mogelijkheden voor verdere groei van het investment team en het adviesteam. Kortom: een plek die helemaal aansluit bij datgene waar ECFG voor staat: professioneel samenwerken in alle openheid en transparantie.

Meer informatie over het waarom en hoe we dit pand hebben gevonden leest u in dit interview met EVCF II investeerder Johan Martens van REDEPT Cresa. Hij heeft ECFG geholpen in de zoektocht naar de nieuwe locatie. Loop gerust eens binnen voor een impressie van de nieuwe locatie en, natuurlijk, een kop koffie.