ECFG voegt drie nieuwe collega’s toe aan haar team

Nieuws 7 juli 2022 • 8:42

Ondernemerszoon Giel Nendels heeft een bedrijfseconomische achtergrond en heeft veel ervaring op het gebied van M&A en Strategy Consulting bij innovatieve scale-ups, MKB- en Mid-Market-bedrijven. Daarnaast heeft hij in de directie gezeten van een innovatieve speler en marktleider op het gebied van cameratechnologie in Nederland. Welbewust heeft Giel de stap gemaakt om aan de slag te gaan binnen het Venture Capital en Finance & Growth team van ECFG. Daarnaast volgt hij momenteel een deeltijd opleiding aan TIAS tot Register Valuator.

Davey Senders is een oude bekende, die zijn weg naar ECFG weer heeft gevonden: tijdens zijn rechtenstudie heeft hij een afstudeeronderzoek gedaan bij onze partner TAMI, waarin hij door ‘onze’ Hans Bloemen werd begeleid. Davey heeft in de afgelopen jaren op bedrijfskundig- en juridisch/compliance-gebied veel ervaring opgedaan in de advocatuur en bij een grote bancaire instelling. Bij ECFG gaat hij de Venture Capital tak versterken. Daarnaast wil hij zich graag verder ontwikkelen binnen het M&A vakgebied en daarvoor is hij bij ECFG zeker op de juiste plek terechtgekomen.

Ook Mathijs Snijders komt uit een echte ondernemersfamilie, waar hij al de nodige praktische en organisatorische werkervaring heeft opgedaan. Hij heeft Economie & Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en start binnenkort met een Finance-masterstudie. Daarnaast werkt hij in deeltijd als analyst bij ECFG.

Met deze drie enthousiaste mannen is het team van ECFG op volle sterkte en zetten we met z’n allen ons beste beentje voor om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen.

Op de foto van links naar rechts: Davey, Mathijs, Giel