EVCF II participatie CytoSMART Technologies overgenomen door Axion BioSystems

Nieuws 21 maart 2022 • 2:17

Eindhoven Venture Capital Fund II (EVCF II) heeft in 2019 geïnvesteerd in CytoSMART Technologies, gevestigd in Eindhoven, om de productontwikkeling en ambities van het bedrijf te financieren. Sindsdien is het bedrijf gegroeid naar meer dan 50 werknemers en heeft het met succes een aantal nieuwe innovatieve producten op de markt van life sciences tools gelanceerd.

Wij laten hierbij graag weten dat Axion BioSystems, een in de VS gevestigd toonaangevend bedrijf op het gebied van life sciences tools dat zich richt op geavanceerde live-cell assay systemen, op 21 maart 2022 CytoSMART Technologies heeft overgenomen. Beide bedrijven zien grote synergiën om samen verdere groei te versnellen.

“Met de middelen en ervaring van Axion kijken we ernaar uit om onze marktgroei en productinnovatie te versnellen” aldus Joffry Maltha, CEO van CytoSMART Technologies

Wij bedanken Joffry Maltha en Jan-Willem van Bree voor de mooie samenwerking in de afgelopen jaren en wensen ze heel veel succes in deze nieuwe fase!

Voor meer informatie kun je terecht op de website van CytoSMART Technologies.