Even ECFG voorstellen: Ifrensly Mathilda

Nieuws 6 september 2019 • 1:57

We introduceren graag de ECFG-collega’s. Dit keer: analyst Ifrensly Mathilda.

Even voorstellen

Ik ben Ifrensly Mathilda, geboren op Curaçao en ik woon in Eindhoven. Ik heb een associate degree in accounting en een bachelor in business administration. Ik heb een achtergrond in boekhouden en ik heb bij diverse bedrijven (zoals KvK, Tax Accounting Management Consultant BV,  Kooyman B.V) op Curaçao mijn werkervaring opgedaan.

Ik hou van sporten, kijk graag naar documentaires over de financiële wereld (met name investeringen), geschiedenis van landen. Daarnaast hou ik van reizen en andere culturen ervaren.

Hoe lang ben je aan ECFG verbonden en waarvoor kun je vooral bij jou aankloppen?

Sinds september 2015 ben ik aan ECFG verbonden. Ik heb mijn derde jaar stage hier gedaan en daarna is gevraagd of ik hier wilde blijven werken. Als analyst heb ik diverse werkzaamheden van marktanalyse tot het bouwen van financiële modellen en het uitzoeken van alternatieve financieringen.

Waar ben je trots op?

Er zijn zoveel dingen die waar ik trots op ben. Ik ben trots op de complexe opdrachten waar ik aan mocht meewerken en ook aan mijn bijdrage voor de Vereniging Brainport Techlaw. Maar waar ik het meest trots op ben is wat ik tot nu in mijn leven heb bereikt.  

Wat is je motto?

Geef nooit op, altijd afmaken wat je begint en altijd positief zijn in een negatieve situatie.