In beweging voor het goede doel: Bullshift

NieuwsNieuws 16 november 2023 • 1:52

Bij ECFG hechten we aan persoonlijk contact en voelen we een oprechte betrokkenheid bij onze participaties en relaties. Wij vinden dat je alleen dan ècht samen succesvol kunt zijn.

Vanuit dit inzicht steunen we ook van harte geheel belangeloos Bullshift in Uden en Veghel. Bullshift zet zich in om mensen met een verslaving letterlijk in beweging te krijgen. Ook mensen die op een andere manier vastlopen in het leven worden (sportief) begeleid, onder het motto: “Zonder beweging geen actie en zonder actie geen beweging!”

Founder en personal trainer Ton Delisse, zelf ex-verslaafde, heeft hiertoe een sportieve ontmoetingsplek ingericht waar mensen zonder afspraak kosteloos kunnen binnenlopen; om te sporten maar zeker ook voor een goed gesprek met gelijkgestemden, ervaringsdeskundigen en (sport)coaches. Alles gericht op het opbouwen van fysieke en mentale kracht en weerbaarheid om problemen het hoofd te kunnen bieden.
Het hiervoor door Bullshift zelf ontwikkelde stappenplan heeft al diverse mensen geholpen hun leven weer op de rit te krijgen.

ECFG steunt het goede werk van Bullshift door het belangeloos inzetten van onze kennis, ervaring en netwerk. Zo hebben we aan de wieg gestaan van de oprichting en inrichting van Stichting Boost Bullshift, waar Hans Bloemen als penningmeester optreedt in het bestuur.
Voor de Stichting hebben we een beleidsplan opgesteld, waarmee succesvol een subsidie is binnengehaald bij de Gemeente Meierijstad.
Voor de vestiging in Uden is een subsidieaanvraag gedaan bij de Gemeente Maashorst.
Daarnaast hebben we binnen het ECFG-netwerk diverse donateurs weten te vinden.

Wil je meer weten over het mooie werk van Bullshift en de stichting Boost Bullshift? Klik hieronder voor meer informatie.

_______________________________________________________________________________________________________________