Volop ondernemerskansen in Brainport Regio Eindhoven!

Nieuws 16 februari 2022 • 5:27

De technologieregio Brainport Eindhoven biedt ondernemers eindeloos veel mogelijkheden om te starten, te leren en te groeien. Er is veel geld beschikbaar op de kapitaalmarkt om deze bedrijvigheid te stimuleren. Niet alleen in de vorm van leningen en subsidies, maar bijvoorbeeld ook door het aantrekken van risicokapitaal bij (private) investeerders.

Investor- of investing-ready?
Maar: een onderneming is niet zomaar ‘investor ready’. ECFG kan in een strategiesessie samen met jou als ondernemer bepalen welke stappen er gezet moeten worden om potentiële investeerders een aantrekkelijke propositie te kunnen bieden.
Overigens geldt voor deze potentiële investeerders ook dat zij niet per definitie ‘investing ready’ zijn. ECFG heeft hiervoor de workshop ‘Is de investor investing-ready’ ontwikkeld, die we dit najaar weer organiseren. Binnenkort meer hierover.

MKB-financieringsgids
ECFG is ook betrokken bij de samenstelling van de MKB financieringsgids van Brainport Development. Dit platform geeft jou in enkele stappen zicht op mogelijke financieringsoplossingen. Met een goede propositie op zak zijn dat er meer dan je denkt!

Vind de beste financiering, subsidie of fiscale regeling voor jou
Door het invullen van de vragenlijst op de website van MKB financieringsgids krijg je met één druk op de knop een overzicht van de mogelijkheden voor jouw onderneming. ECFG begeleidt je vervolgens graag bij het maken van strategische keuzes en het aanvragen van de financiering die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Wil jij graag eens met ons sparren? Neem gerust contact op met Hans Bloemen, managing director (bloemen@ecfg.nl / 06–5161 5425) of met Ruben Baijens, investment director (baijens@ecfg.nl / 06–2505 1541).