ECFG voegt drie nieuwe collega’s toe aan haar team

Ondernemerszoon Giel heeft een bedrijfseconomische achtergrond en heeft veel ervaring op het gebied van M&A en Strategy Consulting bij innovatieve scale-ups, MKB- en Mid-Market-bedrijven. Daarbovenop heeft hij in de directie gezeten van een innovatieve speler en marktleider op het gebied van camera technologie in Nederland. Welbewust heeft Giel de stap gemaakt om aan de slag te gaan binnen het Venture Capital en Finance & Growth team van ECFG. Daarnaast volgt hij momenteel een deeltijd opleiding aan TIAS tot Register Valuator.

Davey is een oude bekende, die zijn weg naar ECFG weer heeft gevonden: tijdens zijn rechtenstudie heeft hij een afstudeeronderzoek gedaan bij onze partner TAMI, waarin hij door ‘onze’ Hans Bloemen werd begeleid. Davey heeft in de afgelopen jaren op bedrijfskundig- en juridisch/compliance-gebied veel ervaring opgedaan in de advocatuur en bij een grote bancaire instelling. Bij ECFG gaat hij de Venture Capital tak versterken. Daarnaast wil hij zich graag verder ontwikkelen binnen het M&A vakgebied en daarvoor is hij bij ECFG zeker op de juiste plek terechtgekomen.

Ook Mathijs Snijders komt uit een echte ondernemersfamilie, waar hij al de nodige praktische en organisatorische werkervaring heeft opgedaan. Hij studeert Economie & Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en start binnenkort met een Finance-masterstudie. Daarnaast werkt hij in deeltijd als analyst bij ECFG.

Met deze drie enthousiaste mannen is het team van ECFG op volle sterkte en zetten we met z’n allen ons beste beentje voor om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen.

Op de foto van links naar rechts: Davey, Mathijs, Giel

back

Subscribe to our newsletter

ECFG sends out an email-newsletter on a regular basis. Subscribe now and be the first to receive news and interesting articles.

Stay up to date!

Subscribe to our newsletter by filling out the form below.

One moment please...

Thanks! You are now signed up for our newsletter.