Hands-on begeleiding op
basis van jarenlange ervaring

We bieden ondernemingen in elke levensfase een breed palet aan corporate finance services, waaronder M&A en debt advisory. Samen met de ondernemer streven we hands-on naar groei van omzet en rendement, daling van risico’s en optimalisering van financiering. Door inzet van onze begeleiding worden de diverse facetten van een business case ingevuld met de juiste expertise, ervaring, netwerk en onze pragmatische mentaliteit. Een duurzame oplossing is altijd een win-win voor alle stakeholders.


Het systematisch, via bewezen modellen, stapsgewijs doorlopen van een groeitraject moet resulteren in een onderneming die een grotere kans heeft op acceleratie in succes. Daarbij worden ondertussen risico’s beperkt. Dit komt tot uitdrukking in een maatwerk kubusmodel, waarbij continu kritisch gedraaid wordt aan de kubus om het optimale uit alle aspecten te halen die ertoe doen.

Onze services

Mergers & Acquisitions (M&A)

Begeleiding bij de aan- en verkoop van bedrijven, met waardecreatie gedurende de gehele M&A deal lifecycle.

Debt Advisory

Begeleiding bij het realiseren van investeringen, leningen en subsidies en het vinden van bancair en informal capital via ons uitgebreide netwerk

Business & Control

De inzet van ervaren financiële professionals die op interim-basis een functie in de onderneming vervullen binnen business- en financial controlling en de administratieve organisatie

Investment Services

Het totale spectrum aan diensten rond het beheer van investeringen (onder andere pre-analyse, transactie-, closing- en exit-begeleiding, audit interne- en accountantscijfers)

Trusted Business Advisor

Optreden als sparringpartner voor de ondernemer in alle aspecten van de bedrijfsvoering

Business Valuation

Het uitvoeren van een bedrijfswaardering en het opmaken van het waarderingsrapport

DJayGEAR
Promax | ActiveView
Eurocold | Refflex
CMNTY | MarketResponse
Dytter
Promax | Rodenburg
ICP | Delta Capita
GWS dé Schoonmaker
FocuS-E | VDH Solar
i-Projects | Solutions 30
KWB | Van Dorp
333 Travel