Even voorstellen: Ole van der Horst

Nieuws 10 maart 2022 • 2:43

Hallo,

Ik ben Ole van der Horst, 22 jaar en geboren en getogen in Eindhoven. Momenteel studeer ik aan Tilburg University, ik volg daar de bachelor Economie & Bedrijfseconomie. Nadat ik deze studie heb afgerond wil ik beginnen aan de Master Finance.

Vertel eens wat meer over jezelf
Al van jongs af aan wist ik dat ik later ‘iets met economie’ wilde doen en tot op heden ben ik zeker nog niet van gedachte veranderd! Sterker nog, in de loop van de tijd werd het me steeds duidelijker wat dit dan precies inhoudt en ben ik er alleen maar enthousiaster over geworden. Ik begon een interesse te ontwikkelen voor investeren en ‘het bankwezen’ en ben dan ook blij dat ik nu mag werken met datgene wat ik vroeger al wilde doen.

Naast mijn werk bij ECFG en mijn studie sport ik veel en probeer ik ook nog zo veel mogelijke leuke dingen te doen. Ik ben een fanatiek hardloper, dus je kunt me al hardlopend in heel Eindhoven of op de atletiekbaan vinden.

Hoe lang ben je al aan ECFG verbonden en waarvoor kunnen we bij je aankloppen?
Ik ben de rookie binnen ECFG: in januari van dit jaar ben ik begonnen als analyst. In de afgelopen periode heb ik al veel mogen leren over het aantrekken van financiering voor bedrijven en het helpen van bedrijven met diverse vraagstukken en opdrachten. Bij ECFG lopen veel leuke en interessante projecten waar ik m’n steentje aan kan bijdragen dus ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd! 

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op het feit dat ik tijdens mijn studie op hoog niveau heb kunnen sporten. Dit heeft mij altijd veel drive en energie gegeven.

Wat is je motto?
Uiteindelijk is doorzettingsvermogen de drijvende kracht achter innovatie. Een goed idee wordt pas een geweldig product als je er ècht in gelooft en er veel energie in steekt om het te verwezenlijken.