Even voorstellen: Tim Snijders

Nieuws 25 november 2021 • 3:52

We introduceren regelmatig een van de ECFG-collega’s. Dit keer: Tim Snijders, analyst.

 

Even voorstellen:

Ik ben Tim Snijders, 21 jaar en ik woon in Meijel. Naast mijn werk bij ECFG volg ik ook de Master Finance aan Tilburg University. Hiervoor heb ik 3 jaar, ook aan Tilburg University, de bachelor Economie & Bedrijfseconomie gevolgd. 

Naast werken en studeren breng ik in mijn vrije tijd graag veel tijd door met vrienden van de universiteit en van thuis. Ook ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.

 

Sinds wanneer ben je aan ECFG verbonden en waarvoor kun je vooral bij jou aankloppen? 

Ik ben sinds september 2021 werkzaam bij ECFG als Analyst. Binnen deze functie werk ik zowel binnen Venture Capital als Finance & Growth, wat een goede balans geeft en waardoor ik vanuit beide perspectieven kan zoeken naar de juiste oplossing. We werken met een hecht team, waarbinnen iedereen bereid is elkaar te helpen en waar ook ruimte is voor een grapje op z’n tijd. Ik ben natuurlijk nog niet zo lang werkzaam bij ECFG, maar ik heb het prima naar m’n zin en ik heb ook zeker het gevoel dat ik een positieve groei doormaak.

 

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op de groei die ik het laatste jaar door heb gemaakt, zowel binnen mijn opleiding als binnen mijn werkzaamheden bij ECFG.